HemoSonics registreert CE-markering voor zijn nieuwe QStat®-cartridge, waardoor het gebruik van zijn innovatieve Quantra® hemostase-systeem wordt uitgebreid naar traumachirurgie en levertransplantaties

CHARLOTTESVILLE, Va.--()--HemoSonics is verheugd om aan te kondigen dat haar nieuwe QStat-cartridge, een uitbreiding van haar baanbrekende Quantra Hemostasis System, zich heeft geregistreerd voor CE-markering en nu commercieel beschikbaar is in Europa en Hongkong. Het nut van het Quantra System, dat eerder beschikbaar was met de QPlus-cartridge voor cardiovasculaire en belangrijke orthopedische operaties, wordt nu uitgebreid met de QStat-cartridge en kan nu in het hele ziekenhuis worden gebruikt bij traumachirurgie en levertransplantaties. Het Quantra System biedt snelle, werkbare stollingsresultaten op de plaats van zorg, waardoor clinici de mogelijkheid hebben om goed geïnformeerde beslissingen te nemen over de behandeling van bloedingen in situaties waarbij elke seconde telt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lee DeGeer
Chief Commercial Officer
(919) 504-1030
contact@hemosonics.com
HemoSonics.com

Contacts

Lee DeGeer
Chief Commercial Officer
(919) 504-1030
contact@hemosonics.com
HemoSonics.com