Peer39 benoemt Andrew Morsy als International Managing Director en hoofd van het nieuwe kantoor in Londen

Leider in contexttargeting kondigt ook Alec Greenberg aan in de rol van VP Partnerships

LONDEN--()--Peer39, de toonaangevende leverancier van AI-aangedreven contexttargeting en merkbeschermingstechnologie voor digitale reclame, heeft vandaag de opening aangekondigd van zijn eerste internationale kantoor in Londen, geleid door de nieuwe algemeen directeur, International Andrew Morsy.

Morsy brengt 15 jaar ervaring in digitale reclame met zich mee naar zijn nieuwe functie, met expertise in het opschalen van commerciƫle activiteiten. Hij heeft bij Yahoo! gewerkt als specialist op het gebied van verkoop en heeft sindsdien zijn uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten bewezen door leiding te geven aan organisaties als Struq en StrikeAd, waardoor hij een leidende rol heeft gespeeld bij de commerciƫle ontwikkeling in sterk groeiende internationale markten. Meer recentelijk trad Morsy op als UK Managing Director bij Sizmek, waar hij toezicht hield op het Londense verkoopteam.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact:
Jane Wilson
jane.wilson@peer39pr.com
+44 203 642 1124

Contacts

Press contact:
Jane Wilson
jane.wilson@peer39pr.com
+44 203 642 1124