Nu Blackfoot zijn infrastructuur moderniseert, eindigt het zoeken naar back-upopslag met ExaGrid

ExaGrid verhoogt de prestaties en betrouwbaarheid van back-ups, waardoor IT-personeel in staat wordt gesteld om ‘weekends terug te krijgen’

As Blackfoot Communications Modernizes its Infrastructure, the Search for Backup Storage Ends with ExaGrid https://www.blackfoot.com/ (Photo: Business Wire)

MARLBOROUGH, Mass.--()--ExaGrid®,een toonaangevende leverancier van intelligente hypergeconvergeerde opslag voor back-ups, kondigde vandaag aan dat Blackfoot Communications gebruik maakt van ExaGrid-schijfgebaseerde back-upsystemen om de prestaties van back-ups te vergroten en tegelijkertijd het beheer van zijn back-upomgeving te vereenvoudigen. Daarnaast kon Blackfoot zijn investering in zijn bestaande toepassingen en processen behouden omdat ExaGrid een grote verscheidenheid aan back-uptoepassingen en hulpprogramma’s ondersteunt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stacey Foster
ExaGrid
sfoster@exagrid.com
508-898-2872 x0248

Contacts

Stacey Foster
ExaGrid
sfoster@exagrid.com
508-898-2872 x0248