Sagemcom lanceert de IWU 200 settopbox van Orange Polen, die half augustus op de markt werd geïntroduceerd

RUEIL, Frankrijk--()--SAGEMCOM KONDIGT DE INTRODUCTIE VAN DE ORANGE IWU 200, AAN, EEN NIEUWE COMPACTE MAAR KRACHTIGE 4K UHD SET-TOP-BOX DIE ZEER HOOGWAARDIG BEELD EN GELUID LEVERT, GEBASEERD OP DE BCM72604, EEN VAN DE NIEUWSTE 4K SOC VAN BROADCOM, ONTWORPEN VOOR LOW CONSUMPTION PRODUCTEN.

Deze nieuwe Ultra High Definition set-top box, aangedreven door SoftAtHome middleware, maakt het mogelijk om een zeer contrastrijke, gedetailleerde beelden met levendige kleuren te leveren, beveiligd door de content protection oplossing van Viaccess-Orca.

Het platform biedt ook een door Broadpeak ontwikkelde Multi Recorder Service, bestaande uit een Cloud PVR met onbegrensde ruimte om meerdere opnamen te maken, zelfs tegelijkertijd, zonder overbelasting van de internetverbinding, en een 7-daagse replay service, met standaard inhaalservice, maar ook start-over functie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Sylvaine COULEUR
presse@sagemcom.com

Contacts

Media
Sylvaine COULEUR
presse@sagemcom.com