Triton Digital werkt samen met Frequency om podcasters en streaming audio-uitgevers uit te rusten met verbeterde creatieve mogelijkheden

NEW YORK--()--Triton Digital®, de wereldwijde leider op het gebied van technologie en diensten voor de digitale audio- en podcastindustrie, kondigt vandaag aan dat het een partnerschap is aangegaan met Frequency®, het eerste Creative Management Platform voor digitale audio, om uitgevers van digitale audio in staat te stellen digitale audiopubliceerders met hulpmiddelen van de volgende generatie in staat te stellen om advertentiecreaties te produceren, beheren en te leveren. Het Creative Management Platform (CMP) van Frequency is een aanvulling op Triton’s Tap Ad Server en a2x® marktplaats.

Door het Creative Management Platform van Frequency te integreren met de Triton-stack verbetert het advertentieproductaanbod van uitgevers aan adverteerders aanzienlijk en maakt het gestroomlijnde advertentieactiviteiten mogelijk. Met tools die de volledige levenscyclus van een advertentie ondersteunen, van productie tot levering, maakt Frequentie het gemakkelijker voor Triton’s uitgevers om advertenties op maat te maken en te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Information, Press Only:
Brittany O’Connor
Triton Digital
+514 448 4037
Brittany.Oconnor@tritondigital.com

Jackie Lisk
Frequency
marketing@frequencyads.com

Contacts

For Information, Press Only:
Brittany O’Connor
Triton Digital
+514 448 4037
Brittany.Oconnor@tritondigital.com

Jackie Lisk
Frequency
marketing@frequencyads.com