SDAAC en ERAE Automotive vormen samen ESTRA, een nieuw wereldwijd merk dat zich richt op thermische oplossingen voor automotive-toepassingen

SHANGHAI, China--()--Shanghai Aerospace Automobile Electromechanical Co. (HT-SAAE) kondigde vandaag de oprichting aan van de nieuwe wereldwijde leverancier van thermische oplossingen voor de automobielindustrie ESTRA. De voorheen verschillende merken - ERAE Automotive en SDAAC zullen nu als één merk opereren: ESTRA. Door de overname van een meerderheid van de aandelen van de Koreaanse firma ERAE's thermische business unit (ERAE Automotive) door HT-SAAE, wordt ESTRA een wereldwijde partner in thermische oplossingen voor de automobielindustrie, gericht op airconditioning en motorkoeling. Zijn wereldwijde aanwezigheid op het gebied van engineering en productie in Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika stelt ESTRA in staat om zijn klanten toegankelijke en op maat gemaakte oplossingen te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Léna Pignon 
Branding & Communications Specialist 
lena.pignon@estra-automotive.com 
+352 691 260 130

Contacts

Léna Pignon 
Branding & Communications Specialist 
lena.pignon@estra-automotive.com 
+352 691 260 130