SpeeDx ontvangt CE-IVD goedkeuring voor ResistancePlus MG FleXible

Mycoplasma genitalium en macrolide-resistentietesten voor bijna-patiënten zijn nu beschikbaar voor verkoop in Europese landen

ResistancePlus MG FleXible simultaneously detects M. genitalium (Mgen) and macrolide resistance. SpeeDx, a trusted assay manufacturer, has partnered with Cepheid to provide Resistance Guided Therapy for Mgen on the GeneXpert sample-to-answer FleXible cartridge. (Photo: Business Wire)

SYDNEY--()--SpeeDx Pty, Ltd. kondigde vandaag aan dat ResistancePlus® MG FleXible voor het Cepheid GeneXpert® systeem, dat de seksueel overdraagbare infectie (STI) Mycoplasma genitalium(Mgen) en markers die geassocieerd worden met de resistentie tegen azithromycine detecteert, een CE-IVD-markering heeft gekregen voor verkoop in Europa. Dit is de eerste test die wordt gelanceerd in het kader van het FleXible Cartridge-programma van Cepheid, in samenwerking met SpeeDx – een betrouwbare testfabrikant – om toegang te bieden tot de GeneXpert sample-to-answer FleXible-cartridge.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SpeeDx:
Europe, Australia, New Zealand:
Madeline O’Donoghue
+61 2 9209 4170
madelineo@speedx.com.au

USA:
Rick Roose
+1 415.202.4445
roi.roose@gmail.com

Contacts

SpeeDx:
Europe, Australia, New Zealand:
Madeline O’Donoghue
+61 2 9209 4170
madelineo@speedx.com.au

USA:
Rick Roose
+1 415.202.4445
roi.roose@gmail.com