Saladax ontwikkelt eerste snelle test voor antipsychoticum met behulp van enkele druppel bloed om psychiaters te helpen bij behandeling van schizofrenie

– MyCare™ Insite Clozapine Test levert binnen 6 minuten resultaten op met behulp van een druppel bloed van een vinger, waardoor artsen geïnformeerde, geïndividualiseerde zorgplannen kunnen ontwikkelen op de behandelplaats (POC).

– Dit is de eerste en enige snelle point-of-care-test met CE-markering die beschikbaar is om professionals in de geestelijke gezondheidszorg te helpen bij de behandeling en monitoring van patiënten met psychose.

BETHLEHEM, Pa.--()--Saladax Biomedical heeft aangekondigd dat de MyCare Insite Clozapine Test nu CE-gemarkeerd is voor gebruik op de MyCare Insite. De MyCare Insite Clozapine Test is de eerste en enige snelle point-of-care test die CE gemarkeerd is om professionals in de geestelijke gezondheidszorg te helpen bij de behandeling en monitoring van patiënten met schizofrenie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Saladax Biomedical, Inc. 
Salvatore Salamone, Ph.D., 610-419-6731 
ssalamone@saladax.com

Contacts

Saladax Biomedical, Inc. 
Salvatore Salamone, Ph.D., 610-419-6731 
ssalamone@saladax.com