Lynne LeSauteur, PhD, sluit zich aan bij Altasciences als Vice President, Immunochemie en Immunologie

LAVAL, Quebec--()--Altasciences is verheugd om de toevoeging van Dr. Lynne LeSauteur, PhD, aan hun bioanalytisch management team aan te kondigen, verantwoordelijk voor de afdeling Bioanalytical Services in de VS en het Ligand Binding team in Canada.

Lynne heeft een Ph.D. in Farmacologie en Therapeutica van McGill University en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van biologische geneesmiddelen. Tot voor kort was ze Director of Downstream Processing and Analytics en Program Leader Biologics and Biomanufacturing voor het Human Health Therapeutics Research Center van de National Research Council of Canada (NRC), waar Lynne talrijke teams en initiatieven leidde om nieuwe biologica voor onvervulde behoeften te ontdekken, te produceren en te karakteriseren, in samenwerking met verschillende biofarmaceutische bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana
Altasciences
913 304-4505
jcabana@altasciences.com

Contacts

Julie-Ann Cabana
Altasciences
913 304-4505
jcabana@altasciences.com