The LYCRA Company lanceert LYCRA® FitSense™ technologie

Revolutionaire innovatie wordt afgedrukt op stof om gerichte lichtgewicht ondersteuning te bieden

WILMINGTON, Del.--()--The LYCRA Company, een leider in innovatieve vezel- en technologieoplossingen voor de kledingindustrie, heeft de wereldwijde lancering van de nieuwe LYCRA® FitSense™-technologie aangekondigd. Deze baanbrekende innovatie is een gepatenteerde dispersie op waterbasis die dezelfde molecule bevat als de LYCRA® -vezel, maar dan in vloeibare vorm.

De LYCRA® FitSense™-technologie is gezeefdrukt op stof die LYCRA® -vezels bevat om gerichte lichtgewicht ondersteuning te bieden die kan worden gecombineerd met visuele effecten zoals patronen of kleurblokken. Als gevolg hiervan kunnen ingenaaide panelen of extra naden die de beweging kunnen beperken en ongemak kunnen veroorzaken, worden geëlimineerd en wordt er aan de behoefte van de consument aan goed passende, ultracomfortabele kledingstukken, die ondersteuning bieden precies daar waar het nodig is, voldaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie Ford
+1.302.287.3095
Karie.J.Ford@lycra.com

Contacts

Karie Ford
+1.302.287.3095
Karie.J.Ford@lycra.com