Europese roadshow Guangdong-films gelanceerd op 76ste Internationale Filmfestival van Venetië

Guangdong Film Europe Roadshow launched as Director of Guangdong Film Administration Bai Jie, Director of Film and Audiovisual at Italian Ministry of Cultural Heritage and Activities and Tourism Maria Troccoli, and other representatives of Guangdong film production institutions cut the ribbon at an event on the side of the 76th Venice International Film Festival on 3rd September. (Photo: Business Wire)

VENETIË--()--Een Europese roadshow van Guangdong-films is gelanceerd op het 76ste Internationale Filmfestival van Venetië op 3 september. Hiermee krijgt het Europese publiek een aantal van de beste producties van de afgelopen jaren te zien en wordt het begrip en de culturele betrekkingen tussen landen bevorderd.

Guangdong, een van de economisch meest ontwikkelde provincies van China, is van oudsher ook sterk in cultureel erfgoed en filmproductie. Deze roadshow onder leiding van de Guangdong Film Administration startte in Venetië, gevolgd door Milaan, Athene en Madrid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wei Wang
wangwei@xinhuaeurope.com

Contacts

Wei Wang
wangwei@xinhuaeurope.com