MovieLabs, Netflix, Britbox, Sony, Facebook en VICE sluiten zich aan bij de boeiende reeks van sprekers op IBC2019

LONDEN--()--IBC2019 is verheugd om een heleboel nieuwe sprekers aan te kondigen en extra gedachteverruimende conferentiesessies toe te voegen aan de reeds aangekondigde line-up van wereldklasse. Met nog minder dan een maand te gaan tot het meest invloedrijke media-, entertainment- en technologie-evenement in de sector zijn deuren opent, bouwen de nieuwe sprekers verder op het thema van dit jaar, Consumers First: A New Era in Media, met inspirerende en meeslepende inhoud.

Toegevoegd aan de reeds sterke line-up van Keynotes en Global Gamechangers die het debat over de toekomstige richting van de industrie op vrijdag 13 september mede vorm zullen geven: Gina Nieri, lid van de Raad van Bestuur, Mediaset; Olivier Jollet, Managing Director Europe, Pluto TV; en Dominique Delport, President International, VICE, die spreekt in Global Business Gamechangers: where’s the money coming from? Noel Curran, directeur-generaal, EBU en Dee Forbes, directeur-generaal, RTE, komen voor in de sessie Global Strategy Gamechangers: can public broadcasters stay relevant?

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aimee Moore
Marketing Assistant
amoore@ibc.org
T +44 (0) 20 7832 4104
F +44 (0) 20 7832 4130
IBC.org
show.ibc.org

Contacts

Aimee Moore
Marketing Assistant
amoore@ibc.org
T +44 (0) 20 7832 4104
F +44 (0) 20 7832 4130
IBC.org
show.ibc.org