Caeleb Dressel sluit zich aan bij ISL als ambassadeur

MILAAN--()--USA-superster Caeleb Dressel is de laatste grote naam geworden die zich heeft ingeschreven voor de komende International Swimming League competitie.

Dressel, die een record acht medailles won op de wereldkampioenschappen van juli, sluit zich aan bij Nathan Adrian, Cate Campbell, Katinka Hosszu, Katie Ledecky, Florent Manaudou, Ryan Murphy, Adam Peaty, Federica Pellegrini en Sarah Sjostrom als ISL-ambassadeur voor de inaugurele gebeurtenis van volgende maand.

“Ik ben enthousiast om deel uit te maken van de ISL-familie,” zei de 23-jarige. “Ik kan niet wachten tot dit nieuwe evenement in oktober in Indianapolis van start gaat.

Konstantin Grigorishin, oprichter van ISL, voegde hieraan toe: “De ISL-familie verwelkomt een van ‘s werelds meest boeiende zwemmers. Ik weet zeker dat Caeleb zal genieten van het zwemmen in de competitie waar hij zijn capaciteiten binnen een unieke internationale teamcontext kan laten zien, we zijn blij om hem bij ons te hebben.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marcella Gastini/ +39 011 7413070/ marcella.gastini@lapresse.it

Contacts

Marcella Gastini/ +39 011 7413070/ marcella.gastini@lapresse.it