ProtectMyApp van Verimatrix wint goud bij 2019 International Business Awards

Verimatrix erkend voor uitmuntendheid in mobiele ontwikkeling

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO--()--Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX), een wereldwijde leverancier van beveiligings- en business intelligence-oplossingen voor de bescherming van content, apparaten, toepassingen en communicatie, kondigde vandaag aan dat zijn nieuwe applicatiebeveiligingsdienst, ProtectMyApp, werd bekroond met een Gold Stevie® Award in de categorie Mobile Development Solution van de 16e International Business Awards®.

Met de ongebreidelde reverse-engineering van smartphone-applicatiecode en sabotageactiviteiten die kunnen leiden tot potentieel verwoestende aanvallen, financieel verlies en gegevensdiefstal, biedt ProtectMyApp het antwoord dat ontwikkelaars zoeken. Ontwikkelaars kunnen zich aanmelden op www.ProtectMyApp.com en eenvoudig hun definitieve, gecompileerde applicaties uploaden en de beschermde applicatie binnen enkele minuten terugontvangen zonder dat er expertise op het gebied van beveiliging nodig is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press
Kelly Foster
+1 619 224 1261
kfoster@verimatrix.com

Contacts

Press
Kelly Foster
+1 619 224 1261
kfoster@verimatrix.com