WPC onthult naam en logo voor zijn draadloze stroomstandaard voor keukenapparatuur

De wereldwijde standaard zal een toename van het aantal onderling compatibele, veilige, draadloze keukenapparatuur mogelijk maken

Download

Loading media player...

The Ki Cordless Kitchen standard brings wireless power to kitchen appliances. (Video: Business Wire)

BERLIN--()--Het Wireless Power Consortium (WPC) heeft vandaag de naam en het logo van zijn draadloze stroomstandaard voor keukenapparatuur onthuld. De Ki (uitgesproken als “key”) Cordless Kitchen standaard wordt vertegenwoordigd door een logo dat standaardproducten zoals rijstkokers, broodroosters, mixers, koffiezetapparaten, koffiezetapparaten, friteuses en meer zal onderscheiden. Het Ki Cordless Kitchen logo en merk staan voor veiligheid en interoperabiliteit voor draadloze stroomvoorziening voor draadloze keukenapparatuur, net zoals het Qi logo voor mobiele apparaten dat doet. Deze week zullen live demonstraties van apparaten op basis van de concept Ki Cordless Kitchen standaard te zien zijn op de IFA Next in Berlijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phoebe Francis
pfrancis@golin.com
+1-972-948-1751

Contacts

Phoebe Francis
pfrancis@golin.com
+1-972-948-1751