YOOZOO Games kondigt de strategie voor 2019 aan + de epische kansspelmarathon ter ondersteuning van het Wereldvoedselprogramma

Wereldwijde IP-titels en het introduceren van Aziatische hits naar de westerse markt vormen de kern van de strategie van YOOZOO Games

YOOZOO Games attends Gamescom 2019 (Photo: Business Wire)

KEULEN, Duitsland--()--Ter gelegenheid van de 10e verjaardag heeft YOOZOO Games een indrukwekkende show voor fans, spelers en partners uit de sector op de Gamescom-tentoonstelling georganiseerd, met de presentatie van hun nieuwste titels en strategie voor het komende jaar.

Dit jaar kregen de deelnemers een eerste blik op de spannende IP-titel Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac in de aanloop naar de introductie op de westerse markt. In de eerste helft van 2019 boekte de game uitstekende resultaten na de lancering in Azië - met meer dan 50 aanbevelingen voor de App Store en Google Play homepage. Het spel is de best scorende RPG in Hongkong, Taiwan en Macau. Het spel staat herhaaldelijk op de eerste plaats in de top van de gratis RPG-games in Zuidoost-Azië, waaronder Thailand, Indonesië en Singapore.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Young
Overseas PR Manager at YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com

Contacts

Sean Young
Overseas PR Manager at YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com