Verimatrix integreert Multi-DRM met de elementaire Secure Packager Encoder Key Exchange (SPEKE) API van Amazon Web Services

 

AMSTERDAM--()--IBC 2019 (#5.A59) – Verimatrix (Paris:VMX), een wereldwijde leverancier van beveiligings- en business intelligence-oplossingen voor de bescherming van content, apparaten, toepassingen en communicatie, kondigt vandaag de interoperabiliteit aan tussen de Verimatrix Multi-DRM-oplossing en de Secure Packager Encoder Key Exchange (SPEKE)-API, die is ontwikkeld door Amazon Web Services (AWS). De Multi-DRM-ondersteuning van Verimatrix voor SPEKE elimineert de noodzaak voor complexe integraties tussen eigen DRM API’s en encryptors van verschillende leveranciers, wat uiteindelijk de implementatie voor videoserviceproviders versnelt.

SPEKE is een open API-specificatie die ontworpen is om de manier waarop systemen voor digitaal rechtenbeheer (DRM) integreren met encryptors, waaronder encoders, transcoders en oorspronkelijke servers, te stroomlijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Kelly Foster
+1 619 224 1261
kfoster@verimatrix.com

Contacts

Media
Kelly Foster
+1 619 224 1261
kfoster@verimatrix.com