PPSS Group merkt dat incidenten waarbij gezondheidswerkers die gebeten worden leiden tot vraag naar bijtbestendige kleding

WETHERBY, Engeland--()--Volgens BitePRO groeit de vraag naar bijtbestendige kleding dramatisch naarmate er steeds meer incidenten met menselijke beten worden geregistreerd en gepubliceerd.

PPSS Group, de Britse firma achter BitePRO, heeft de afgelopen 12 maanden alleen al voor dit unieke merk een omzetstijging van 241% gezien.

Het geval van de Australische verpleegster Jessica Anderson, die door een van haar patiƫnten in een psychiatrisch ziekenhuis in Melbourne werd gebeten, haalde de krantenkoppen in 2017.

Vele anderen hebben sindsdien hun mond opengedaan en de nadruk gelegd op de immense fysieke pijn en soms langdurige psychische problemen na gebeten te zijn door een ander mens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ryan Vickers
Chief Development Officer (CDO)
info@ppss-group.com

Contacts

Ryan Vickers
Chief Development Officer (CDO)
info@ppss-group.com