Pricefx lanceert ChannelManager om claimbeheerprocessen te automatiseren en te stroomlijnen

Off Invoice Incentive Reconciliation Tool digitaliseert het proces, bevordert het vertrouwen en de zichtbaarheid tussen fabrikanten en distributeurs

MÜNCHEN & CHICAGO--()--Pricefx, de wereldleider in cloud pricing software, lanceert ChannelManager, een nieuwe module op haar bekroonde pricing platform. ChannelManager is ontworpen voor fabrikanten en leveranciers in elke branche en stroomlijnt processen voor “ship-and-debit” en handelsbeheer door claims van distributeurs te automatiseren en te valideren in één beheerplatform. Dit vormt een aanvulling op de bestaande mogelijkheden voor het optimaliseren en beheren van promoties en speciale prijzen. Met ChannelManager kunnen fabrikanten een snel en efficiënt claimbeheersproces implementeren dat misrekeningen vermindert, de doorlooptijd verkort en de transparantie verbetert - terwijl tegelijkertijd kostenbesparingen voor alle partijen worden gerealiseerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cathy Summers
Summers PR
cathy@summers-pr.com
+1 (415) 483-0840

Contacts

Cathy Summers
Summers PR
cathy@summers-pr.com
+1 (415) 483-0840