PCI versterkt positie in Europa met investeringen in Ierland

De laatste ontwikkeling bij PCI Dublin plaatst het bedrijf in de voorhoede van zijn activiteiten in de EU en ondersteunt de Europese uitbreiding en het robuuste Brexit-plan voor de continuïteit van de geneesmiddelenvoorziening

PHILADELPHIA--()--PCI Pharma Services (PCI), een toonaangevende leverancier van biofarmaceutische outsourcing-diensten, heeft zijn leidende positie in de EU verstevigd met strategische investeringen om zijn aanwezigheid in Ierland te verdiepen en zijn Europese positie uit te breiden.

PCI heeft een investering aangekondigd in een nieuwe, geavanceerde klinische faciliteit in de buurt van Dublin, Ierland, die de mogelijkheden en capaciteit voor haar Clinical Services-activiteiten aanzienlijk zal vergroten als onderdeel van haar algemene wereldwijde netwerkuitbreidingsstrategie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tom Gosschalk / Carrie Lowe at BECG
tom.gosschalk@becg.com / carrie.lowe@becg.com
T: +44 (0)20 3697 7647 / +44 (0)1962 893 913

Release Summary

PCI Strengthens Position in Europe with Investment in Ireland

Contacts

Tom Gosschalk / Carrie Lowe at BECG
tom.gosschalk@becg.com / carrie.lowe@becg.com
T: +44 (0)20 3697 7647 / +44 (0)1962 893 913