Veeva breidt de wettelijke mogelijkheden van Veeva Vault voor medische apparatuur en diagnostiek uit

Dankzij moderne cloudtechnologie kunnen fabrikanten van apparaten en diagnoses gelijke tred houden met veranderende regelgeving en toenemende complexiteit

BARCELONA, Spanje--()--Veeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag nieuwe mogelijkheden aangekondigd in Veeva Vault RIM voor medische hulpmiddelen en diagnostiek voor het beheren van wettelijke documenten en processen. Organisaties kunnen productregistraties, correspondentie en verplichtingen van gezondheidsautoriteiten en het indienen van documenten op één enkel cloud-platform samenvoegen tot één wereldwijde, gezaghebbende bron van regelgevende informatie.

De wettelijke vereisten veranderen snel, vooral met het van kracht worden van de Europese MDR in 2020. Regelgevingsactiviteiten zijn grotendeels handmatig, waardoor het moeilijk is om de complexiteit van wereldwijde indieningsdossiers te beheren en consistentie te garanderen in het gehele end-to-end proces.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Lisa Barbadora
Veeva Systems
610-420-3413
pr@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Lisa Barbadora
Veeva Systems
610-420-3413
pr@veeva.com