Pre-registreer nu voor Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac

Een mobiele RPG die de anime klassieker in ere herstelt komt binnenkort!

A mobile RPG restoring the anime classic coming soon! (Graphic: Business Wire)

SHANGHAI--()--YOOZOO Games publiceert de komende mobiele RPG Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac samen met ontwikkelaar Tencent en de beroemde Japanse mangakunstenaar en schrijver Masami Kurumada. Als schrijver en illustrator beroemd om zijn werk over vechtmangasoorten is Saint Seiya een van Masami Kurumada's meest geliefde mangaseries.

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac is een actievolle, visueel meeslepende game met verbluffende 3D-graphics. Fans van de originele serie zullen zich de mystieke strijders herinneren die bekend staan als Saints - gezworen Athena te verdedigen in haar strijd tegen andere Olympische goden die de aarde willen domineren. Als een van de heiligen, en in de lijn van de originele strips, moeten spelers gevechten leveren om vooruitgang te boeken in het spel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Young  
Overseas PR Manager at YOOZOO Games  
SeanAY@yoozoo.com

Contacts

Sean Young  
Overseas PR Manager at YOOZOO Games  
SeanAY@yoozoo.com