Overstijgt alle verwachtingen, ADIHEX 2019 opent vandaag zijn deuren

A shot from the workshop of the Illegal Trade in Birds of Prey held in the presence of His Excellency Dr. Thani Bin Ahmed Al Zeyoudi, Minister of Climate Change and Environment, His Excellency Majid Ali Al Mansouri, Secretary General of the Emirates Falconers’ Club and Chairman of the Higher Organizing Committee of ADIHEX (Photo: AETOSWire)

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Vandaag is de 17e editie van de Abu Dhabi International Hunting and Equestrian Exhibition (ADIHEX) 2019 van start gegaan met een onverwacht aantal bezoekers op de eerste openingsdag. Het evenement loopt tot 31 augustus 2019 en wordt gehouden onder auspiciën van Zijne Hoogheid Sjeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan, vertegenwoordiger van de Heerser in de regio Al Dhafra en voorzitter van de Emiratenvalkeniersclub.

De slogan voor de editie van dit jaar is “Together to Consolidate Sustainable Hunting Initiatives”. Zo zullen alle activiteiten en activeringen de definities van duurzame jacht onder een universeel publiek in de kijker zetten om de nadruk te leggen op het ecologisch evenwicht tussen de jacht en het behoud van verschillende roofvogels.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pyramedia
Reham Barakat, PR Manager, 00971508228604
reham.barakat@pyramedia.biz

Contacts

Pyramedia
Reham Barakat, PR Manager, 00971508228604
reham.barakat@pyramedia.biz