NEC tekent partnerschapsovereenkomst met het Wereldvoedselprogramma voor technologie-audit en exploratie

TOKIO--()--NEC Corporation (NEC; TOKYO: 6701) kondigde vandaag de ondertekening aan van een partnerschapsovereenkomst met het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (WVP) voor de uitwisseling van expertise op het gebied van biometrietechnologie.

De op kennis gebaseerde ondersteuning van NEC zal het WVP helpen zijn systeemarchitectuur te herzien en SCOPE, het platform voor het beheer van de digitale identiteit en de begunstigde diensten van het WVP, te verbeteren en te structureren.

Na het partnerschap zal het WVP beter gepositioneerd zijn om een krachtiger platform te ontwikkelen dat gebruik maakt van de beste technologie├źn die beschikbaar zullen zijn voor zowel het WVP als humanitaire partners die op zoek zijn naar een veilige en effectieve manier om voedselhulp en diensten zoals geldelijke transfers te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NEC Corporation
Joseph Jasper
Corporate Communications Division
j-jasper(at)ax.jp.nec.com

Contacts

NEC Corporation
Joseph Jasper
Corporate Communications Division
j-jasper(at)ax.jp.nec.com