Smarter Grid Solutions breidt uit naar Europa dankzij succesvolle Duitse proefprojecten

GLASGOW, Schotland--()--Schotse softwarespecialist Smarter Grid Solutions (SGS) breidt uit naar Europa na het afronden van succesvolle tests met een Duits nutsbedrijf.

De Duitse proef van SGS toonde “dynamische inperking” aan, waarbij zeer kleine hoeveelheden elektriciteit die wordt geproduceerd door hernieuwbare energiegeneratoren zoals windmolenparken of zonneparken worden gereduceerd als er te veel stroom in het net wordt gepompt.

Door een dynamische inperkingsaanpak kan de hostingcapaciteit voor hernieuwbare energie verdubbelen en de hoeveelheid inperking die nodig is voor de bestaande verzendmethoden aanzienlijk worden verminderd.

SGS’s Distributed Energy Resource Management System (DERMS)-technologie (Distributed Energy Resource Management System) maakt het voor DNB’s ook mogelijk om de aansluittijden te verkorten en de noodzaak van netverbeteringen te verminderen, de klantenservice te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de kosten voor de klant te verlagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vickie Henry
001312257880
Vickie@hottinroof.co.uk

Contacts

Vickie Henry
001312257880
Vickie@hottinroof.co.uk