Bangkokban került megrendezésre az S BLOCK 1000 Pax Interstellar Quantitative csúcstalálkozó

Bern, Svájc--()--Augusztus 21-én hivatalosan is megkezdődött az "S BLOCK Interstellar Quantitative" csúcstalálkozó Bangkokban, Thaföldön.

Az intersztelláris kvantifikáció segíti az S BLOCK-ot a technológiai továbbfejlesztésben

Az S BLOCK egy Svájcban elindított, teljesen új, több valutát kezelni képes, kereszt-lánc technológiát alkalmazó tárca, amelyet együttesen adott ki az S BLOCK Alapítvány, a Cloud Capital, a Top Line, a DAF, a Stanford Blockchain Kutatóközpont, a MIT Media Lab és a Cambridge Financial Alternative Center. Június 15-i elindítása óta a termék jelentős, mintegy 6-15%-os havi jövedelmet biztosított több millió felhasználója számára.

Az ún. "intersztelláris" kvantifikáció az S BLOCK legnagyobb bevételi forrása. Az intersztelláris kvantifikáció célja a kvantifikációs csapat segítségével a tőkeátutalások rövid idő alatt való realizálása az intersztelláris hitelszerződések alapján annak érdekében, hogy a tőkenagyság a lehető leggyorsabban növelhető legyen és kiaknázhatók legyenek az addicionális kereskedési lehetőségek. Az S Block forrásait a világ 30 vezető kvantifikációs vállalata közt osztja el a minél nagyobb profit elérése és a kockázatok lehető leghatékonyabb mérséklése érdekében.

A MasterNodes elnevezésű szupercsomópont elindítása a haszon valódi megosztásának biztosítása érdekében

Az S BLOCK szupercsomópontja, a MasterNodes szintén a csúcstalálkozón került hivatalosan elindításra. A szupercsomópont célja a platformon a valódi haszonmegosztás biztosítása.

A POS konszenzus mechanizmus gyorsabb, olcsóbb és energiahatékonyabb, melynek eredményeként a tokenek több mint 80%-a POS algoritmust használ. És mivel a stakelés határozottan a fő módja annak, hogy a bányászok bevételre tegyenek szert, ezért összeállnak, hogy ún. "bányászpoolokat" hozzanak létre. A MasterNode mechnanizmusa úgy működik, hogy a használóktól összegyűjti az elszórtan, egy-egy használó birtokában lévő érméket, és a publikus lánc POS csomópontjaivá alakítja azokat, így biztosítva a profitmegosztást a bányászpool tagjai között.

Az adatfeldolgozó egység bérbeadása is igazolja az S BLOCK szolgáltatási teljesítményének kimagasló minőségét

A csúcstalálkozón hivatalosan elindított további termék az S BLOCK Adatfeldolgozó egység (Data Processing Unit) volt. A processzor-bérbeadás és a bevételmegosztás az első eleme az S BLOCK projektjének, amely szerepet játszik a publikus lánc kiépítésének felgyorsításában is. A projekt révén az S BLOCK egy egyedi ökoszisztémát épít fel és egy új, erőteljes, keresztláncú publikus hálózatot hoz létre. Az S BLOCK szolgáltatási teljesítményének fokozása érdekében a jövőben további csúcstechnológiát képviselő megoldások és magas színvonalú szolgáltatások kerülnek bevezetésre.

Az új termékek bevezetésén felül a csúcstalálkozó lehetőségként szolgált arra is, hogy az S BLOCK rangidős vezetői tájékoztatást adjanak a vendégeknek és a tagoknak a jövőbeli tervekről és az S BLOCK globális ökológiai szerkezetéről.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek