Celsius Netwerk overschrijdt 20.000 BTC in app stortingen in het eerste jaar

Sinds augustus 2018 gebruiken stablecoin en crypto houders Celsius om toegang te krijgen tot rente-inkomsten en leendiensten met behulp van BTC en andere munten

LONDEN--()--Celsius Network (www.celsius.network), het industrie-leidende cryptocurrency platform, kondigde vandaag aan dat meer dan 20.000 BTC zijn gestort in Celsius-apps sinds de start van de operaties in augustus 2018. Celsius ontmaskert het idee dat HODLers hun eigen sleutels willen beheren en laat zien dat de meerderheid van de HODLers meer geĆÆnteresseerd is om hun munten te maximaliseren.

Met de missie om financiƫle diensten eerlijk, lonend en transparant te maken, kunnen Celsius-leden een rente-inkomen tot 10,53% APR verdienen op cryptografische activa en hun munten als onderpand gebruiken om dollarleningen te krijgen tegen een tarief van 4,95% zonder kosten of boetes, zonder minimum- of maximumtarieven en zonder blokkeringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Company Media:
Danna Cahana
Blonde 2.0 for Celsius
danna@blonde20.com

Contacts

Company Media:
Danna Cahana
Blonde 2.0 for Celsius
danna@blonde20.com