Bermuda Tech Week 2019 viert innovatie en verkent groeikansen

Een vijfdaags programma van evenementen zal lokale en internationale deskundigen samenbrengen om nieuwe trends en de rol van Bermuda als een thuishaven voor startende ondernemingen te bespreken

HAMILTON, Bermuda--()--De registratie is in volle gang en snel groeit de belangstelling voor de Bermuda Tech Week 2019 die van 14 tot 18 oktober 2019 zal plaatsvinden in de Hamilton Princess & Beach Club.

Het programma met inzichtelijke en boeiende evenementen zal de toekomstige mogelijkheden en uitdagingen van opkomende technologieƫn zoals kunstmatige intelligentie, blockchain, digitale activa, insurtech en virtual reality onderzoeken. Het zal het voortdurende succes van Bermuda in het creƫren van een gastvrije, stabiele en goed gereguleerde omgeving waar technologie en startende bedrijven kunnen gedijen, in de schijnwerper zetten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nicola Stevens
nstevens@bda.bm
+1 441 292 7774

Contacts

Nicola Stevens
nstevens@bda.bm
+1 441 292 7774