Novalis LifeSciences lanceert zijn eerste Life Science Investment Fund met 85 miljoen dollar

HAMPTON, N.H.--()--20 augustus, 2019, Novalis LifeSciences, een investerings- en adviesfirma voor de Life Science industrie, kondigde vandaag aan dat het $85M in kapitaal voor zijn eerste fonds – Novalis LifeSciences Investments I, L.P. heeft opgehaald.

Novalis LifeSciences richt zich op zeer innovatieve Life Science bedrijven. Ter gelegenheid van de sluiting van het eerste fonds zei Marijn E. Dekkers, oprichter en voorzitter van het eerste fonds: “Dit eerste fonds is een groeigericht fonds dat zal investeren in 8-12 bedrijven die baanbrekende technologieën commercialiseren in verschillende segmenten van de Life Science industrie. Dit omvat de ontdekking van geneesmiddelen, life science tools, genomics, synthetische biologie, diagnostiek en landbouwbiotechnologie – allemaal gebieden met grote onvervulde behoeften en spannende mogelijkheden voor investeerders.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Novalis LifeSciences
Marijn Dekkers
info@novalislifesciences.com

Contacts

Novalis LifeSciences
Marijn Dekkers
info@novalislifesciences.com