A The We Company bejegyzési kérelmet nyújtott be javasolt első nyilvános részvénykibocsátásával kapcsolatosan

NEW YORK--()--A The We Company ma bejelentette, hogy az S-1 jelű formanyomtatványon bejegyzési kérelmet nyújtott be az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission ["SEC"]) "A" osztályú törzsrészvényeinek első nyilvános tőzsdei kibocsátásával kapcsolatosan. Az eladásra felkínált részvények száma és a javasolt ártartomány egyelőre nem került meghatározásra.

A kibocsátás során a következő szervezetek lépnek fel közös könyvvezetőként: J.P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC, BofA Merrill Lynch, Barclays, Citigroup, Credit Suisse, HSBC, UBS Investment Bank, Wells Fargo Securities. A kibocsátás kizárólag a kibocsátási tájékoztató (prospectus) alapján történik. A kibocsátással kapcsolatos előzetes kibocsátási tájékoztató a kiadását követően az alábbi forrásokból szerezhető be: a J.P. Morgan Securities LLC-től, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 vagy a (866) 803-9204 (ingyenes) telefonszámon való igényléssel; és a Goldman Sachs & Co. LLC-től, Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefonon való igényléssel a (866) 471-2526, faxüzenetben való igényléssel a (212) 902-9316 telefonszámon, illetve a Prospectusny@ny.email.gs.com címre küldött e-mail üzenetben való igényléssel.

A fenti értékpapírokra vonatkozó bejegyzési kérelem benyújtásra került a SEC-hez, de a SEC egyelőre nem hagyta azt jóvá. Amíg a bejegyzési kérelem nem kerül jóváhagyásra és nem lép hatályba, ezek az értékpapírok nem értékesíthetők, illetve nem fogadhatók el rájuk vonatkozó vételi ajánlatok. Ez a sajtóközlemény nem tekintendő a fenti értékpapírokra vonatkozó értékesítési ajánlatnak, illetve vételi ajánlat tételére való felhívásnak, és a fenti értékpapírok értékesítésére nem kerül sor semmiféle olyan államban vagy jogrendben, ahol a bejegyzési kérelem hatályba lépését, illetve a helyi értékpapírtörvények szerinti minősülést megelőzően az ilyen értékesítési ajánlat, vételi ajánlat tételére való felhívás, illetve az értékpapírok értékesítése törvényellenesnek minősülne.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Sajtó:
Jimmy Asci, Gwen Rocco 
Press@wework.com

Befektetők:
Aristaia Vasilakis, Chandler Salisbury 
investor@we.co 

Contacts

Sajtó:
Jimmy Asci, Gwen Rocco 
Press@wework.com

Befektetők:
Aristaia Vasilakis, Chandler Salisbury 
investor@we.co