Anesthesia Patient Safety Foundation en Patient Safety Movement Foundation bieden Patient Safety Curriculum Award met een beloning van $100.000

Award om de ontwikkeling van cursussen te financieren om perioperatieve patiëntveiligheid aan te pakken

Anesthesia Patient Safety Foundation and Patient Safety Movement Foundation Offer $100,000 Patient Safety Curriculum Award (Graphic: Business Wire)

ROCHESTER, Minn. & IRVINE, Californië--()--De Anesthesia Patient Safety Foundation (APSF), in samenwerking met de Patient Safety Movement Foundation (PSMF), accepteert nu voorstellen voor de Patient Safety Curriculum Award. De prijs van $ 100.000 gaat naar een onderzoeker van anesthesie-educatie met de bedoeling het PSMF-patiëntveiligheidscurriculum aan te passen om perioperatieve patiëntveiligheid aan te pakken. De awardee zal ook de educatieve efficiëntie en effectiviteit testen van de implementatie van het curriculum in anesthesietrainingprogramma’s.

“Dit belangrijke werk zal bijdragen aan de aanzienlijke waarde die wordt geboden door het patiëntveiligheidsprogramma van PSMF”, aldus Mark Warner, APSF-president.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

David Kodama
Cook + Schmid
dkodama@cookandschmid.com
619-814-2370 x17

Contacts

David Kodama
Cook + Schmid
dkodama@cookandschmid.com
619-814-2370 x17