Neustar: aantal ‘Under the Radar’ DDoS-aanvallen stijgt met 158 ​​procent in Q2, 2019 vergeleken met dezelfde tijd vorig jaar

Recent trendsonderzoek van Neustar onthult het veranderende gezicht van DDoS-aanvallen, inclusief grootte, karakter en duur

LONDEN--()--Kleinschalige Distributed Denial of Service (DDoS)-aanvallen worden steeds frequenter en geavanceerder, volgens nieuw onderzoek van het Security Operations Center (SOC) van Neustar. Het vandaag vrijgegeven Q2, 2019 Cyberbedreigingen en Trends-rapport onthult dat tussen april en juni van dit jaar, meer dan 75 procent van alle aanvallen die door Neustar werden gemitigeerd 5 Gigabit per seconde (Gbps) of minder waren, terwijl het aantal grote aanvallen – die van 100 Gbps en meer – daalden met 64 procent.

Op het eerste gezicht lijkt de evolutie van DDoS-aanvallen op ondernemingen een patroon te volgen. Het totale aantal aanvallen tijdens het tweede kwartaal van 2019 groeide in vergelijking met het voorgaande jaar met 133 procent, wat, hoewel lager dan de groei van 200% in het vorige kwartaal, nog steeds hoog is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hotwire for Neustar
Jenny Morris
Jenny.morris@hotwireglobal.com
02076082500

Release Summary

Small-scale DDoS attacks are becoming more frequent and sophisticated, according to new research from Neustar's Security Operations Centre (SOC).

Contacts

Hotwire for Neustar
Jenny Morris
Jenny.morris@hotwireglobal.com
02076082500