Benu Networks brengt hyperscale virtuele breedbandnetwerkgateway uit voor zijn toonaangevende softwaregedefinieerde edge-platform

Het stelt teams in staat om hun netwerk direct te virtualiseren, snel diensten te verlenen, dynamisch verkeer te routeren en elastisch te schalen met deze nieuwe release

BILLERICA, Mass.--()--Benu Networks, de toonaangevende software- en oplossingenleverancier die de meest complexe randnetwerken van de industrie vereenvoudigt, kondigde de lancering aan van zijn nieuwe virtuele breedbandnetwerk gateway (vBNG). Deze nieuwe netwerkfunctie bouwt voort op het Software-Defined Edge (SD-Edge) Platform van Benu Networks, dat een reeks rijke, gevirtualiseerde functionaliteiten biedt die dienstverleners in staat stellen om hun netwerk meteen te cloudiseren, snel nieuwe diensten te creëren en te leveren en gemakkelijk netwerkprestaties te schalen.

De verwachtingen en de vraag van de moderne consument, met name vanuit het oogpunt van een managed service provider, is voortdurend aan het verschuiven. Koopgedrag en criteria zijn drastisch veranderd – de tijd dat triple play deals grote waarde creëerden voor de consument en hielpen bij het stimuleren van de ARPU groei voor service providers is voorbij.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Saoirse Hinksmon
shinksmon@benunetworks.com

Contacts

Saoirse Hinksmon
shinksmon@benunetworks.com