A Mary Kay a bőr védő funkciójával és az arcot érintő bőrpírral kapcsolatos újabb kutatási eredményekről számolt be a Chinese Association of Integrative Medicine konferenciáján

DALLAS--()--A Mary Kay Inc., amely a közvetlen értékesítéssel forgalmazott termékek piacán és a kozmetikai ágazatban egyaránt világszerte az egyik vezető bőrápolási innovátornak számít, a dermatológiai kutatások iránti évtizedekre visszanyúló elkötelezettsége jegyében ezúttal a bőr védő funkciójának javítására és az arcot érintő bőrpír mérséklésére irányuló kutatásainak eredményeiről számolt be a Dermatology Committee (Dermatológiai Bizottság) évente megrendezésre kerülő, a Chinese Association of Integrative Medicine által szervezett konferenciáján. A Mary Kay szponzorként is támogatta a rendezvényt, amelyre augusztus 8-a és 11-e közt zajlott le Kína Gansu tartományában, Lanzhou városában.

"A Mary Kay tudósai évek hosszú sora óta végeznek dermatológiai kutatásokat azzal a céllal, hogy megoldásokat találjanak az emberek valódi bőrproblémáira" - magyarázta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay Inc. tudományos vezető tisztségviselője. "Küldetésünknek megfelelően aktív szerepet játszunk a nemzetközi szépségápolási és tudományos közösségek életében a globális dermatológiai konferenciákon való részvételünk révén, ahol megoszthatjuk kutatási eredményeinket a tudományos élet képviselőivel és olyan új ismeretekkel gazdagodhatunk, amelyeknek felhasználásával hatékonyabb, innovatív termékeket tudunk kidolgozni."

A Mary Kay China rangidős orvosigazgatója, Dr. Jenny Jiang, beszámolt azoknak a kutatásoknak az eredményeiről, amelyek a bőr védő funkciójának javítását és az arcot érintő bőrpír gyógyítását célzó stratégiák kidolgozására irányultak. Ezek az eredmények fontos információkkal szolgálhatnak arról, hogy mire van szüksége az érzékeny bőrű embereknek. A konferencián részt vettek Kína vezető bőrgyógyászai, valamint kozmetikai vállalatok neves vezetői.

A Mary Kay kutatási/fejlesztési csapatát a világ különböző tájairól származó, különféle tudományágakban (bőrélettan, sejtbiológia, kémia, biokémia, stb.) doktori címmel vagy egyéb magas tudományos fokozatú diplomával rendelkező neves tudósok alkotják. Ez a tudósokból álló csapat elkötelezett a tudományos áttörés érdekében végzett kutatás, valamint a bőr egészségével kapcsolatos nagy jelentőségű felfedezéseknek a tudományos közösségekkel és a szépségápolási szakértőkkel való megosztása iránt.

A Mary Kay minden évben több ezer tudományos vizsgálat keretében teszteli termékeit és termékösszetevőit annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb biztonsági, minőségi és teljesítményre vonatkozó követelményeknek és normáknak. A Mary Kay több mint 1500 termék-, technológiai és csomagolási szabadalom birtokosa. A vállalat múlt évben nyitott meg egy több mint 100 millió USA dolláros beruházással létrehozott új, csúcstechnológiát alkalmazó gyártó és kutató/fejlesztő létesítményt a Texas állambeli Lewisville-ben.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay FoundationSM) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom