A Shiseido és a Tory Burch hosszú távú partnerségi megállapodást kötött

Az egész világra kiterjedő, kizárólagos licenc szépségápolási termékekre.

A megállapodás értelmében a Shiseido platformot és erőforrásokat biztosít a Tory Burch szépségápolási márka további növekedésének támogatása céljából.

(Photo: Business Wire)

Tokió és New York--()--A szépségápolási termékek piacának egyik globális vezető vállalata, a Shiseido Company, Limited (a továbbiakban "Shiseido") és a Tory Burch LLC (a továbbiakban "Tory Burch") ma bejelentették, hogy hosszú távú partnerségi megállapodást kötöttek, amelynek értelmében a Shiseido az egész világra kiterjedő, kizárólagos licencet kap a Tory Burch szépségápolási márkák fejlesztésére, piaci bevezetésére és forgalmazására. A megállapodás 2020. január 1-én lép hatályba. A Tory Burch szépségápolási márkákra vonatkozó licenc kezelését a Shiseido Csoport amerikai régióért felelős divíziója, a Shiseido Americas végzi majd, amelynek székhelye New York City-ben található.

A Tory Burch egy amerikai, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márka, amelynek termékei a cég ügyvezető elnöke és egyben kreatív igazgatója, Tory Burch, a modern és dinamikus vállalkozó egyedi stílusát, globális gondolkodásmódját és esztétikai elveit tükrözik. Tory Burch 2004-ben indította útjára cégét, amelynek termékpalettáján ma már készruhák, cipők, kézitáskák, kiegészítők, karórák, lakásberendezési termékek és illatszerek is szerepelnek. A Tory Burch első illatszer termékei 2013-ban kerültek piacra, és jelenleg már szerte a világon megvásárolhatók a Tory Burch butikokban, illetve a luxuscikkeket árusító kiskereskedelmi üzletekben.

A partnerségi együttműködés keretében a Shiseido globális platformot és kifejezetten a márka fejlesztése céljára kijelölt erőforrásokat biztosít a Tory Burch számára a Tory Burch szépségápolási üzletágának fejlesztése, valamint azoknak a lehetőségeknek az azonosítása és kiaknázása érdekében, amelyek manapság a több platformon elérhető, globális lifestyle szépségápolási márkák számára kínálkoznak. A partnerségi megállapodás lehetővé teszi a Shiseido számára, hogy bővítse globális illatszerportfólióját és együttműködési lehetőségeket tárjon fel a Shiseido Csoport és a vállalat Illatszer, Smink, Bőrápolási és Digitális Kiválósági Központjai, valamint Technológiai Fejlesztési Központja között.

Masahiko Uotani, a Shiseido elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "A partnerségi megállapodás megkötésével a Shiseido egy izgalmas utazást kezdett meg, melynek célja, hogy beteljesítse hosszú távú küldetését, azaz olyan INNOVATÍV SZÉPSÉGÁPOLÁSI TERMÉKEKET HOZZON LÉTRE, AMELYEK JOBBÁ TESZIK A VILÁGOT. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Tory Burch márka a Shiseido márkacsalád tagja lett, és nagy örömünkre szolgál, hogy partnereink közt üdvözölhetjük Tory-t, akivel mostantól közösen munkálkodhatunk küldetésünk teljesítése érdekében. A Tory Burch egyértelműen megkülönböztethető identitással és a számunkra is fontos értékek iránti szilárd elkötelezettséggel bíró, igazi luxus lifestyle márka - és pontosan az a fajta innovatív partner, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy bővíthessük portfóliónkat és új módszereket találjunk a fogyasztók elkötelezésére és mind vállalatunk, mind a társadalom számára értéket képviselő tevékenység végzésére. A Shiseido elkötelezett az iránt, hogy értéket teremtsen összes partnere számára, és nagy várakozással tekintünk az elé, hogy megoszthassuk a Shiseido platformja, kutatási és fejlesztési erőforrásai, technológiai portfóliója és Kiválósági Központjai által biztosított előnyöket a Tory Burch márkával annak érdekében, hogy segíthessük a márkában rejlő ígéretes lehetőségek maximális kiaknázását és hozzájárulhassunk annak növekedéséhez és továbbfejlesztéséhez."

Tory Burch, ügyvezető elnök és kreatív igazgató elmondta: "Izgatottan várjuk, hogy megkezdhessük a partneri együttműködést a Shiseidoval, amelyet mindig is csodáltam hagyományaiért, páratlan termékeiért és az innováció iránti elkötelezettségéért. Vállalataink rendkívül hasonló célokkal, üzleti elvekkel és értékekkel rendelkeznek, ideértve a vásárlók tiszteletét és a velük való kapcsolatok ápolásának előtérbe helyezését, elkötelezettségünket az iránt, hogy hozzájáruljunk a nők társadalmi és gazdasági szerepvállalásának elősegítéséhez, valamint hosszú távú stratégiai elképzeléseinket. Nagy várakozással tekintünk a Shiseidoval való közös munka elé, melynek célja, hogy régi álmunkat megvalósítva kidolgozzunk egy globális lifestyle illatszer- és szépségápolási termékkoncepciót."

Pierre-Yves Roussel, a Tory Burch vezérigazgatója hozzátette: "Büszkék vagyunk arra, amit ez idáig illatszercsaládunkkal elértünk, és rendkívül nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ennek az új stratégiai partnerségi együttműködésnek a révén bővíthetjük üzleti tevékenységünket. A Shiseido globális vezető szerepet betöltő, befolyásos vállalat, amelynek kiválósági normái a legmagasabb szintet képviselik az ágazatban, és így számos kihívás elé állítják a szektor szereplőit. Nagy várakozással tekintünk az új partnerünkkel való együttműködés elé, mely minden bizonnyal hozzájárul majd ahhoz, hogy a Tory Burch szépségápolási termékei a következő fejlődési szakaszba lépjenek és szépségápolási termékkörünk tovább bővüljön."

Marc Rey, a Shiseido Americas vezérigazgatója és a Shiseido növekedésért felelős vezető tisztviselője szerint "a Tory Burch erős, vezető divatmárka, amelynek értékei sok tekintetben egyeznek a Shiseido értékeivel, így nagy izgalommal várjuk a közös munkát. Úgy gondoljuk, rendkívül kedvezők a lehetőségek a Tory Burch üzleti tevékenységének bővítésére, és a Shiseido megtiszteltetésnek tekinti, hogy biztosíthatja a Tory Burch számára az ehhez szükséges erőforrásokat. Tory elképzelései és a márka jövőorientált, a digitális eszközök alkalmazásának általánossá tételét célzó hozzáállása, valamint a Shiseido globális platformja és szépségipari és technológiai szakértelme együttesen olyan alapokat biztosít cégeink számára, amelyre építve még szorosabb kapcsolatokat hozhatunk létre a fogyasztókkal, és kibontakoztathatjuk a márkában rejlő összes lehetőséget. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk Toryval, akire mindannyian példaképként tekintünk merész ötletei, vállalkozói hozzáértése és a nők társadalmi és gazdasági szerepének erősítéséért, érdekérvényesítésük lehetővé tételéért való kiállása miatt, és nagy várakozással tekintünk a Tory csapatával való szoros együttműködés elé."

Amit a Shiseido Company, Limitedről tudni kell…

A Shiseido 1872-ben kezdte meg működését Japán első nyugati minta alapján kialakított gyógyszertáraként. A vállalkozás folyamatosan bővítette termékkörét, és végül olyan kozmetikai vállalattá nőtte ki magát, amely a keleten és nyugaton egyaránt legmodernebbnek számító technológia alkalmazásával készült, a legmagasabb szintű minőségi és esztétikai elveken alapuló termékeket biztosít vevői számára. A ma már a világon az egyik vezető kozmetikai vállalatként ismert, japán gyökerekkel rendelkező cég neve, a Shiseido a szépségápolási ágazatban a legmagasabb minőség szinonimájának számít. A Shiseido globális bőrápolási, smink- és illatszerportfóliójában megtalálhatók rendkívül hatékony, különleges bőrápolási termékek is, valamint egy bőrélénkítő/-világosító termékcsalád. A Shiseido kozmetikai szalonok és fodrászszalonok számára is kínál professzionális termékeket, és termékpalettáján megtalálhatók testápolási, napvédő és férfi bőrápolási termékek is. A mintegy 140 éves szépségipari múlttal rendelkező Shiseido vállalatcsoport legmodernebb technológiát képviselő, innovatív márkái ma már több mint 120 országban elérhetők. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: http://www.shiseidogroup.com/.

Amit a Tory Burchről tudni kell…

A Tory Burch egy amerikai, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márka, amely szerte a világon arra ösztönzi az embereket, hogy színes életet éljenek, fejezzék ki személyiségüket, higgyenek a szépségben és bízzanak önmagukban. A vállalat 2004 februárjában kezdte meg tevékenységét, és termékportfóliójában ma már számos terméktípus megtalálható, kezdve a lábbeliktől és kézitáskáktól a készruhákon át egészen a lakberendezési cikkekig, melyek mindegyike a vállalat alapítója, ügyvezető elnöke és kreatív vezetője, Tory Burch egyedi stílusát tükrözi. A különleges stílusú árucikkek több mint 250, Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Latin-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában működő Tory Burch butikban vásárolhatók, továbbá szerte a világon több mint 3000 áruházban és szaküzletben, valamint online is, a toryburch.com internetes oldalon. A márka elkötelezettségét az iránt, hogy segítse a nőket álmaik beteljesítésében, a Tory Burch Alapítvány tevékenysége is tükrözi, amely az Amerikai Egyesült Államokban a nők szerepvállalásának erősítését és vállalkozói lehetőségeik bővítését célzó munkát végez.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kapcsolat:
Média:
Shiseido Americas:
Jadzia Zielinski Tirsch
SVP, Corporate Communications
212-805-2357
jtirsch@sac.shiseido.com

Tory Burch:
Frances Pennington
SVP PR & Brand Communications
646-723-6629
fpennington@toryburch.com