Algorand Foundation lanceert 200 miljoen Algo Staking Reward Program

Inclusief programma biedt deelnemers de mogelijkheid om een rendement van meer dan 100% te verdienen voor het houden van Algos en het ondersteunen van het netwerk

SINGAPORE--()--De Algorand Foundation kondigde vandaag een veelbelovend beloningsprogramma aan dat zijn gemeenschap zal belonen met 200 miljoen Algos, dat extra kansen zal bieden en diegenen zal belonen die haar visie op het langetermijnsucces van het Algorand netwerk en zijn technologie delen.

Het programma biedt 200 miljoen Algos aan geregistreerde deelnemers, waardoor zij hun positie in Algos kunnen vergroten door het token vast te houden. De beloningen worden verdeeld over vier periodes van zes maanden, in totaal twee jaar, aan de in aanmerking komende deelnemers die zich inschrijven (via een nulwaardetransactie) met bloknummer 1618450, wat naar verwachting op 31 augustus 2019 zal gebeuren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kalyn Schieffer
March Communications
algorandfoundation@marchcomms.com
617-960-9948

Contacts

Kalyn Schieffer
March Communications
algorandfoundation@marchcomms.com
617-960-9948