Verimatrix Chief Strategy Officer presenteert onafhankelijke applicatiebeveiliging bij Black Hat USA

CSO Asaf Ashkenazi daagt de veiligheidsnormen voor de huidige aangesloten apparaten uit door uit te leggen hoe zelfstandige veiligheid effectiever kan zijn

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO--()--Verimatrix (Paris:VMX), een wereldwijde leverancier van beveiligings- en analyse-oplossingen die apparaten, diensten en toepassingen beschermen, kondigde vandaag aan dat de Chief Strategy Officer Asaf Ashkenazi zelfstandige applicatie beveiliging zal demonstreren bij Black Hat USA tijdens een sessie op donderdag 8 augustus om 11:35 uur in het Innovatietheater van de show.

“Veiligheid en time-to-market zijn altijd gezien als spanningen – je hebt vaak het gevoel dat je het ene moet afwegen tegen het andere om het andere te krijgen; maar wat als er een manier was om die getrouwe waarheid te doorbreken,” zei Ashkenazi.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kelly Foster

kfoster@verimatrix.com 
+1 619 224 1261

Contacts

Kelly Foster

kfoster@verimatrix.com 
+1 619 224 1261