Moody's Analytics wint Reporting System Provider in Waters Rankings

LONDON--()--Moody's Analytics, een wereldwijde aanbieder van financiële informatie, heeft de prijs gewonnen voor Best Reporting System Provider in de 2019 Waters Rankings. We hebben deze erkenning verdiend voor onze regelgevende rapportage-oplossing.

Voor banken en verzekeraars is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van veranderingen in de regelgeving. Onze end-to-end oplossing behandelt het volledige rapportageproces en produceert 3.000 verschillende rapporten met betrekking tot de regelgeving in meer dan 50 rechtsgebieden. Het levert automatisch alle vereiste updates ruim voor de relevante deadlines en maakt het gemakkelijk voor klanten om hun rapporten te controleren, aan te passen, te controleren en te valideren.

Het Moody's Analytics regulatory surveillance team heeft tientallen jaren ervaring op zowel lokaal als internationaal niveau. Zij houden meer dan 100 websites van toezichthouders in de gaten om ervoor te zorgen dat onze klanten tijdig de updates ontvangen die ze nodig hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Justin Bursztein 
Moody’s Analytics Communications 
001.212.553.1163

Moody’s Analytics Media Relations

Release Summary

Moody's Analytics has won the award for Best Reporting System Provider in the 2019 Waters Rankings.

Contacts

Justin Bursztein 
Moody’s Analytics Communications 
001.212.553.1163

Moody’s Analytics Media Relations