Synack zet zich in voor de bevordering van de ontwikkeling van vrouwen in cyberveiligheid door een initiatief voor moedige vrouwen in veiligheid te lanceren

Crowdsourced cybersecurity company Synack heeft tot doel de diversiteit van het personeelsbestand in de cybersecurityindustrie te vergroten en het alarmerende tekort aan talent te verminderen door de lancering van het “Courageous Women CISO Initiative”, dat meer vrouwen aanmoedigt om toe te treden tot en leiding te geven aan de cybersecurityindustrie.

REDWOOD CITY, Californië--()--Verslaggever Jessica Bennett van de New York Times merkte op dat de vrouwelijke Democratische kandidaten van 2020 grotendeels de uitdrukking “glazen plafond” hebben vermeden, wat taalkundige Robin Lakoff ertoe aanzette om te speculeren dat de uitdrukking enkel “vermoeid schijnt”. Op de debatvloer vervangen actiegerichte en versterkende woorden zoals “volharden” uitdrukkingen zoals “glazen plafond” en “vastzittende” die impliciet door hen worden gesuggereerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ellie McCardwell, Synack Communications
press@synack.com

Contacts

Ellie McCardwell, Synack Communications
press@synack.com