A Zynga nyilvánosságra hozta 2019 második negyedévében elért pénzügyi eredményeit

SAN FRANCISCO--()--A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma nyilvánosságra hozta a 2019. június 30-ával végződő második negyedévben elért pénzügyi eredményeit, amelyeket a vállalat honlapjára, az Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalra feltöltött, 2019 második negyedévében elért negyedéves eredményről szóló vezetőségi beszámoló (Management's Q2 2019 Quarterly Earnings Letter) részletez. Lásd a csatolt Quarterly Earnings Letter (Negyedéves eredmények) című beszámolót, amely elérhető a következő internetes címen is: http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

A Zynga vezetősége ugyanakkor telefonkonferencia keretében is lehetőséget biztosított a vállalat eredményeinek megvitatására. A telefonkonferenciára július 31-én, Csendes-óceáni idő szerint du. 2:00 órakor (keleti parti idő szerint du. 5:00 órakor) került sor. Az érdeklődők kérdéseket tehettek fel, és a Zynga igyekezett minél több kérdésre kielégítő választ adni.

A telefonkonferencia az alábbi betárcsázási telefonszámokon volt elérhető, valamint a http://investor.zynga.com internetes címen, és az arról készült felvétel rendelkezésre áll a cég honlapján.

• Díjmentes betárcsázási telefonszám: (800) 537-0745
  • Nemzetközi betárcsázási telefonszám: (253) 237-1142
  • Konferencia azonosító kódja: 4977897

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egy milliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zyngát a Twitteren és a Facebookon.

Szerkesztői megjegyzés

A Zynga játékairól kiegészítő (ún. "B-roll") felvételek és a legfontosabb grafikák a következő internetes címen állnak rendelkezésre: https://bit.ly/2IOcaej

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau