NHS Business Services Authority en Taulia winnen Bobsguide Partnership Award

  • NHS Business Services Authority en Taulia winnen prijs voor Best Fintech Implementation Project Management.
  • NHSBSA’s eerdere betalingsschema voor apotheken (PEPS) heeft sinds juli 2018 meer dan £ 1 miljard aan vroege betalingen versneld.

SAN FRANCISCO--()--Taulia, leverancier van werkkapitaaloplossingen, en de Britse NHS Business Services Authority (NHSBSA) hebben een prestigieuze Bobsguide Partnership Award ontvangen voor het beste Fintech-implementatieprojectbeheer. De Bobsguide Partnership Awards tonen de beste partnerschappen in de fintech-markt, waarbij het jurypanel verschillende beoordelingsrondes uitvoert.

Het tijdig betalen van apotheekaannemers is essentieel om verstoring van de toeleveringsketen te voorkomen en ervoor te zorgen dat het Britse publiek toegang heeft tot volledig gevulde apotheken. Vorig jaar lanceerde NHSBSA een nieuw Apotheek Eerder Betalingsschema (PEPS) met Taulia en financier Greensill Capital. De regeling, die in slechts acht weken van start is gegaan, helpt apotheken om de aan apotheekaannemers verschuldigde bedragen te versnellen, terwijl tijdrovende KYC-processen worden vermeden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Juhie Kapoor
juhie.kapoor@taulia.com

Contacts

Juhie Kapoor
juhie.kapoor@taulia.com