2e Creative treedt toe tot wereldwijde communicatiegroep voor de gezondheidszorg Fishawack

CEO Toohey shares news with team at 2e Creative (Photo: Business Wire)

MANCHESTER, England--()--2e Creative, een internationaal erkend bedrijf in de marketingstrategie voor de gezondheidszorg dat zich richt op de lancering van farmaceutische en medische hulpmiddelen, is lid geworden van de Fishawack Group, na investeringen van de wereldwijde communicatiegroep voor de gezondheidszorg te hebben ontvangen. De 2de overeenkomst versterkt Fishawack als één van de grootste onafhankelijke gezondheidszorg communicatie organisaties wereldwijd.

“2e heeft de afgelopen jaren een opwindend groeitraject afgelegd”, aldus 2e CEO Ross Toohey. “We kozen Fishawack boven een groot aantal andere potentiële investeerders omdat hun wereldwijde voetafdruk, uitgebreide mogelijkheden en ondernemerscultuur het grootste voordeel voor onze medewerkers en klanten vormden. Dit is echt de volgende evolutionaire sprong voor 2e en de merken die we bedienen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.