S BLOCK na konferenci APAC Blockchain Conference 2019 v australském Sydney

BERN (Švýcarsko)--()--Konference APAC Blockchain Conference se v australském Sydney uskutečnila ve dnech 22. - 24. července 2019. Již třetí ročník této akce je největší konferencí v oblasti technologie blockchain a jedinou akcí v tomto oboru, která je podporována australskou Asociací pro elektronické obchodování (Australian Digital Commerce Association). Schází se na ní přední osobnosti a firmy v oboru, aby společně diskutovali o možnostech využití blockchain technologií v reálném světě.

Firma S BLOCK je hrdým partnerem této konference. Peter Busser, viceprezident společnosti S BLOCK na konferenci poprvé veřejně vystoupil, aby zde představil komerční příležitosti a technické řešení elektronické peněženky. Po přednášce se zúčastnil diskuzního fóra, kde spolu s ostatními účastníky konference diskutoval o bezpečnosti technologie blockchain a o možnostech jejího využití při provádění elektronických plateb. Se svými kolegy probral možnosti, které služby firmy S BLOCK nabízí, jako první elektronická měna, která je plně integrovaná do stávajících finančních systémů.

Peter Busser má obrovské zkušenosti s řízením finančních produktů a těší se skvělé pověsti mezi globální investiční komunitou. Ve společnosti S BLOCK odpovídá hlavně za vývoj elektronické peněženky S BLOCK. Vede tým, který spravuje fondy s celkovou hodnotou mnoha miliónů dolarů a kterému se podařilo díky revoluční technologii na bázi umělé inteligence a spolupráci se 30 předními investičními fondy dosáhnout krátkodobé měsíční návratnosti až 60%.

V rámci diskuzního fóra Peter Busser představil další funkci ekosystému S BLOCK, která se jmenuje MasterNodes a umožňuje připojení do obchodovacího systému. Účastníci konference s povděkem kvitovali jeho oznámení, že se v současné době připravuje verze 2.0 této technologie, jejíž spuštění je naplánováno na 20. září letošního roku a uskuteční se v Dubaji. V aktualizované verzi budou také k dispozici dlouho očekávané technologie, jako jsou S Pay nebo Wormhole Chat. V průběhu diskuzí o aktuálním stavu ekosystému S BLOCK Peter zaznamenal oblibu kryptoměny SBO, jejíž hodnota od spuštění vzrostla již 1,8 x. I když jsou tyto výsledky slibné, Peter zdůraznil, že je nutné pokračovat v započatém trendu a kryptoměnu SBO i nadále zajišťovat tak, aby se zabránilo výraznému kolísání její hodnoty, k čemuž dochází u ostatních kryptoměn.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Kontaktní informace
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD