Az S BLOCK részt vett az Ausztráliában, Sydney-ben megrendezett 2019. évi APAC Blockchain konferencián

BERN, Svájc--()--Az APAC Blockchain konferenciára 2019. július 22-e és 24-e közt került sor Sydney-ben, Ausztráliában. A most harmadszor megrendezett találkozó a legnagyobb blokklánc rendezvény Ausztráliában, és az egyetlen blockchain témájú esemény, amelyet támogat az Australian Digital Commerce Association (Ausztrál Digitális Kereskedelmi Társaság). Az összejövetelre számos ágazati szereplő érkezett a régióból, hogy megvitassák az innovatív blokklánc applikációk valós üzleti tevékenységek során való felhasználásának lehetőségeit.

Az S BLOCK számára megtiszteltetés, hogy támogató partnerként vehet részt a konferencián. A rendezvényen először lépett a nyilvánosság elé az S BLOCK elnökhelyettese, Peter Busser, aki előadást tartott a digitális szuperpénztárca használatának kereskedelmi lehetőségeiről és technikai hátteréről. Az elnökhelyettes ezután meghívást kapott egy, a vendégek számára megrendezett fórumra, ahol a fórum többi előadójával közösen részletes tájékoztatást adott a blockchain biztonsági kérdéseiről és a digitális fizetési módozatok kényelmi jellemzőiről. Busser úr beszámolt arról is, hogyan járult hozzá az S BLOCK a globális blokklánc ágazat fejlődéséhez, és beszélt arról az ígéretes lehetőségről, hogy az S BLOCK tokenje válhat az első, a jelenlegi pénzügyi rendszerbe teljes mértékben integrált digitális valutává.

A globális befektetői közösségben nagy elismeréssel övezett Peter Busser rendkívül kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a kvantitatív kereskedéssel forgalmazott pénzügyi termékek kezelésében. Jórészt az ő nevéhez fűződik az S BLOCK pénztárca kifejlesztése is. A több millió dolláros alapot kezelő Peter Busser vezette azt a csapatot, amely sokszor 60%-os rövid távú havi megtérülést is elért a mesterséges intelligencián alapuló, forradalmian új kereskedési technológiák használatával, együttműködve az ágazat 30 vezető, kvantitatív elemzéseket alkalmazó befektetési alapjával.

Előadása során Busser úr bemutatta az S BLOCK ökoszisztémájának egyik legújabb funkcióját, a MasterNodes-t is, és végigkalauzolta a fórum résztvevőit a kvantitatív kereskedési rendszer ügyleti naplóján. Ezután pedig azzal lepte meg a közönséget, hogy bejelentette: készülőben van a 2.0 verzió, amelynek elindítására a tervek szerint szeptember 20-án kerül sor Dubaiban. A továbbfejlesztett változat olyan nagy várakozással övezett funkciókat fog tartalmazni, mint az S Pay és a Wormhole Chat.

Az ökoszisztéma jelenlegi helyzetéről szóló jelentésében Peter beszámolt az SBO token értékének gyors növekedéséről: az S BLOCK tokenjének értéke kibocsátása óta 1,8-szorosára nőtt. Bár ez sokat ígérő eredmény, Peter hangsúlyozta, hogy kulcsfontosságú a tendencia folytatódása, amelyre minden esély megvan az SBO kvantitatív kereskedésből származó jövedelme szilárd alapjaira támaszkodva. Így elkerülhetők az egyéb kriptovaluták értékében megfigyelhető jelentős ingadozások.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com

 

Contacts

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com