JN Meat heeft het opnieuw geflikt: de beste steaks ter wereld!

This year too, the steaks from JN MEAT were chosen as the best steaks in the world. And not only that: JN MEAT was, as indeed last year too (!), selected as the world’s best meat-producer! This means that two distinguished world titles have been achieved two years running. The above picture shows the owner of JN Meat, Mr. John Sashi Nielsen. The selection recently took place at the competition “World Steak Challenge” in Dublin. (Photo: Business Wire)

KOPENHAGEN, Denemarken--()--Voor het 2e jaar op rij (!) kan JN Meat met trots bekendmaken de leverancier van de BESTE STEAKS ter wereld te zijn!

Op de internationale steakwedstrijd in Dublin werd een biefstuk uit een FINSE achtervoet van JN MEAT Slagelse geselecteerd als de beste steak ter wereld!

De competitie was dit jaar ongebruikelijk zwaar op het wereldkampioenschap voor goede steaks, de 'World Steak Challenge', die dit jaar in Dublin plaatsvond. Van over de hele wereld namen 300 steaks deel en vochten om de prijs voor de beste steak ter wereld te winnen. Maar de winnaar was een steak uit Finland - geproduceerd door JN Meat uit Slagelse, die de overwinning behaalde! Dit betekende dat steaks uit respectabele vleesproducerende landen zoals de VS, Australië, Ierland en Uruguay werden verslagen door het Finse rundvlees van JN Meat.

Samen met de prijs voor de titel van de beste steak ter wereld won JN Meat ook de gouden medaille in andere disciplines tijdens de Steak Challenge. Al met al betekende dit dat JN Meat ook werd gekroond als 's werelds beste vleesproducent (!), dus was het een zeer gelukkige en ook zeer trotse John Sashi Nielsen die onlangs terugkeerde uit Dublin.

Hij vertelt ons:

“- nou, het is gewoon fantastisch! Eén ding is om de Steak Challenge in 2018 te hebben gewonnen, maar dit jaar 2019 opnieuw winnen is helemaal te gek. Het is een wilde droom die uitkomt, en ik ben niet alleen gelukkig, maar ook ontroerd door onze passie om het beste vlees ter wereld te leveren”.

Vleesliefhebbers beschouwen Fins rundvlees tot op heden niet als iets speciaals. Maar met twee wereldkampioenschappen op rij is het rundvlees van JN Meat echt in beeld gekomen.

John Sashi Nielsen besteedt veel van zijn tijd aan reizen over de hele wereld om rundvlees van extra hoge kwaliteit te vinden.

Tijdens een van deze 'vleesreizen' kwam John Sashi Nielsen dit Finse rundvlees tegen. Dit fantastische kwaliteitsrundvlees wordt geproduceerd en verkocht via JN Meat in Slagelse (Zeeland) DK naar het beste deel van de wereld op basis van het uiterlijk van het vlees, de malsheid, sappigheid, smaak en aangename geur - en het was precies op deze gebieden dat het Finse rundvlees het maximale aantal punten scoorde op de 'World Steak Challenge' in Dublin.

Over JN Meat Aps:

http://www.jnmeat.dk

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ulrik Møllergaard, CFO
P: +45-58580200
M: +45-40787375
E: um@jnmeat.dk

Contacts

Ulrik Møllergaard, CFO
P: +45-58580200
M: +45-40787375
E: um@jnmeat.dk