GHO Capital kondigt de verkoop van Caprion Biosciences aan

LONDEN--()--Global Healthcare Opportunities, of GHO Capital Partners LLP, de Europese gespecialiseerde investeerder in de gezondheidszorg, kondigt vandaag de verkoop aan van Caprion Biosciences (“Caprion”) aan Arsenal Capital Partners, een toonaangevend gespecialiseerd private equity bedrijf dat investeert in bedrijven uit het middensegment van de gezondheidszorg en gespecialiseerde industriële bedrijven.

Caprion is een gespecialiseerde laboratoriumdienstverlener die farmaceutische en biotechnologische bedrijven bedient voor hun onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten gedurende de hele ontdekkingsfase, de preklinische en klinische fase van de geneesmiddelenontwikkeling.

Onder GHO’s eigendom heeft het bedrijf een sterke organische en anorganische groei doorgemaakt – met een verdrievoudiging van de inkomsten sinds de oorspronkelijke investering – om een leider te worden op het gebied van uitbestede laboratoriumdiensten voor kankerimmunotherapiemedicijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Further information:
Instinctif Partners
Ross Gillam – ross.gillam@instinctif.com
Nick Corrin – nick.corrin@instinctif.com
T +44 20 7475 2020

Contacts

Further information:
Instinctif Partners
Ross Gillam – ross.gillam@instinctif.com
Nick Corrin – nick.corrin@instinctif.com
T +44 20 7475 2020