RF IDeas omarmt de toekomst van mobiele authenticatie met haar nieuwste oplossingenportfolio

ROLLING MEADOWS, Ill.--()--RF IDeas biedt nu een robuust en uitgebreid portfolio van mobiele toegangsoplossingen op basis van Orange Business Services en Safetrust-referenties, met extra mobiele oplossingen gepland voor release in 2019 en 2020.

De huidige smartphones bieden kunstmatige intelligentiemogelijkheden die een robuuste digitale persoonlijkheid ondersteunen. “Smartphones worden al gebruikt om gebruikers veilig te authenticeren voor fysieke toegang, check-in, betaling en andere scenario’s”, legt David Cottingham, President van RF IDeas, uit. “Wij geloven dat mobiele toegangsoplossingen een centrale rol zullen spelen in de beveiliging van bedrijven, aangezien een steeds mobieler wordende beroepsbevolking gedurende de hele werkdag toegang tot meerdere beveiligde apparaten en toepassingen nodig heeft.

De toewijding van RF IDeas om authenticatie mogelijk te maken via elk apparaat – inclusief mobiele toegang – bevestigt zijn positie als aanbieder van het toonaangevende enterprise-platform voor identiteitsverwerving binnen veilige authenticatie- en toegangsoplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Arlene King
Marketing Manager
Ph: (866) 439-4884
E: Marketing@RFIDeas.com

Contacts

Arlene King
Marketing Manager
Ph: (866) 439-4884
E: Marketing@RFIDeas.com