GTarcade's Hunger Heroes Gaming Marathon Gaming Marathon komt eraan

Gamers zijn klaar voor de start om veel maaltijden te delen voor het Wereldvoedselprogramma (WFP)

GTarcade Hunger Heroes is a charity gaming marathon held by GTarcade in the fight against hunger and famine. (Graphic: Business Wire)

SHANGHAI--()--YOOOZOO Games maakt zich op voor een epische gamemarathon volgende maand, terwijl gamers over de hele wereld zich klaar maken om hun inspanningen op het scherm om te zetten in maaltijden; dit alles ter ondersteuning van de strijd van het WFP tegen de honger in een aantal van de kwetsbaarste regio's in de wereld.

Gamefans kunnen genieten van exclusieve gameplay-functies en -evenementen tijdens het initiatief van een week; door deel te nemen kunnen zij een bijdrage leveren aan het inzamelen van cruciale financiering voor het Wereldvoedselprogramma. Het uitgangspunt is eenvoudig: hoe meer je speelt, hoe meer je doneert. #GTarcadeHungerHeroes is een oproep van GTarcade om het bestaan van honger te ervaren, te delen en meer mensen bewust te maken van het bestaan van honger - door deel te nemen aan leuke, liefdadigheidsactiviteiten die het WFP zullen helpen in hun missie om voedseltekorten op te lossen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Young
Overseas PR Manager at YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com

Contacts

Sean Young
Overseas PR Manager at YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com