Klas Telecom kondigt VMware vSAN 6.7 ondersteuning voor Voyager Tactical Data Center (Voyager TDC 2.0) aan

DUBLIN--()--Klas Telecom kondigde vandaag aan dat, na strenge tests, VMware nu vSAN 6.7 op het Voyager Tactical Data Center (Voyager TDC 2.0) ondersteunt. VMware breidt verder de markt voor HCI tot sobere milieu’s uit waar lage grootte, gewicht, kracht en ruwheid vereist zijn – verpakkend vSAN met enterprise-grade opslag en berekend tot de grootte van een carry-on verrijdbaar geval van een luchtvaartmaatschappij.

Voyager TDC + vSAN

Door gebruik te maken van Voyager TDC met VMware vSphere en vSan kunnen organisaties snel en eenvoudig een enterprise-grade opslag en computernetwerk inzetten met de grootte van een carry-on verrijdbaar geval van een luchtvaartmaatschappij, zodat gebruikers toegang hebben tot grote hoeveelheden data, deze kunnen verzamelen, opslaan, verwerken, analyseren en verspreiden op lokaal niveau in plaats van dat zij zich moeten verlaten op de bandbreedte beperkt tot backhaul om toegang te krijgen tot een offsite datacentrum.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For media inquiries, please contact:
Emma Reilly | Marketing Communications
Klas Telecom
emma.reilly@klastelecom.com

Contacts

For media inquiries, please contact:
Emma Reilly | Marketing Communications
Klas Telecom
emma.reilly@klastelecom.com