LG Chem gaat op zoek naar innovatieve technologie-ideeën met 2e wereldwijde innovatiewedstrijd

SEOUL, Zuid-Korea--()--LG Chem (KRX: 051910) kondigde op 25ste aan dat het de 2de Global Innovation Contest (GIC) voor toonaangevende universiteiten en onderzoeksinstellingen wereldwijd zal organiseren.

Als eerste in zijn soort in de Koreaanse chemische industrie, nodigt de Global Innovation Contest organisaties over de hele wereld uit om innovatieve ideeën en technologieën te ontdekken.

De wedstrijd staat tot 30 september open voor deelname in 4 categorieën: Petrochemie, batterijen, geavanceerde materialen en biotechnologieën.

Academici en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van het innovatieve technologie- en industrie-academisch samenwerkingsonderzoek van de volgende generatie zijn welkom om deel te nemen en hun onderzoeksvoorstellen in te dienen via de officiële GIC-website (http://www.rnd.lgchem.com/global/gic).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LG Chem
GIC 2019 Organizing Committee
JIN HYUN PARK
+82-42-866-5731
lggic@lgchem.com

Contacts

LG Chem
GIC 2019 Organizing Committee
JIN HYUN PARK
+82-42-866-5731
lggic@lgchem.com